RETOURBELEID

Een foute bestelling doorgegeven?

 

Als je na het plaatsen van je bestelling realiseert dat je de verkeerde maat, kleur of ontwerp hebt besteld, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen met plezier de wijzigingen aan je bestelling aanbrengen, voordat deze wordt gemaakt.

Elk Craft & Hound halsband en jasje worden op maat gemaakt wanneer je je bestelling plaatst. Gelieve je hond te METEN als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt. Als je je bestelling ontvangt en realiseert dat je per ongeluk de verkeerde maat of breedte hebt besteld, kan je bestelling worden ingewisseld tegen een vergoeding van €12 per halsband en €20 per jasje, die de arbeid dekt om een nieuwe halsband of jasje te maken en de bijkomende verzendingskosten te dekken.

Neem contact met ons op en je wordt gevraagd om de nieuwe en ongebruikte artikelen naar ons terug te sturen. Als je artikelen voor teruggave wilt retourneren, zullen wij je de prijs van het nieuwe en ongebruikte artikel(en) terugbetalen. We garanderen onze constructie, naden en hardware en in het extreem zeldzame geval dat je een defect in de constructie vindt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen je artikel gratis vervangen.

LET OP: normale slijtage kwalificeert niet als een constructiefout en komt daarom niet in aanmerking voor ruilen of retourneren (zie topic ‘Wear & Tear‘)