WEAR & TEAR

ofte slijtage…

 

We hopen oprecht dat je tevreden bent met de producten die je ontvangt. Als een Craft & Hound product niet aan je normen voldoet, kan je dit binnen 15 dagen na aankoop ongebruikt retourneren voor terugbetaling. In het uiterst ‘onwaarschijnlijke’ geval dat de hardware of het vakmanschap van de halsband of lijn defect zijn, stuur ons een e-mail via info@craftandhound.eu voor een gratis vervanging.

Houd er rekening mee dat kauwen, krabben, verkeerd gebruik of mishandeling van de halsband en/of riem niet worden beschouwd als het gevolg van onvolkomenheden in vakmanschap en dat deze niet in aanmerking komen voor ruilen of terugbetalen. Hetzelfde geldt voor normale slijtage.

Craft & Hound halsbanden zijn gemaakt van zeer betrouwbare en sterke materialen – van de nylondraad tot de vernikkelde hardware met industriële naaimachines. Hoewel ze extreem duurbaar zijn, kunnen ze inderdaad worden gesneden door iets scherps, of het nu gaat om een hapering in prikkeldraad of een agressieve kauwsessie door een hond. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat honden halsbanden anders dragen en de halsband zal het energieniveau en de ruwheid  van de hond die het draagt, weerspiegelen. Een halsband kan jarenlang gedragen worden door één  hond doch slechts enkele maanden door een andere. Om deze reden raden we je aan om de halsband en lijn regelmatig te controleren op tekenen van gebruik en slijtage. Het is uiteindelijk aan jou om voor elk gebruik de staat en de toestand van de halsband van je hond te bepalen.

 

 

Bijkomend advies:

 

Slijtage aan je halsband zal aanzienlijk worden verminderd als je meer dan één halsband hebt, die je regelmatig verandert. Het wordt ook aanzienlijk verminderd als je een tag-halsband hebt die dagelijks in huis wordt gedragen en je je designer halsbanden spaart voor wandelingen, bezoeken, uitjes, enz. Dit is hetzelfde concept van het hebben van verschillende kleding voor jezelf voor verschillende activiteiten. Stel je voor dat je elke dag hetzelfde t-shirt en dezelfde jeans draagt , 24u per dag. Na 6 maanden elke dag gedragen te zijn, zullen zowel het t-shirt als de broek er extreem versleten uitzien en misschien niet meer geschikt zijn om in het openbaar gedragen te worden. Als ze tijdens extreme activiteiten (sporten, tuinieren, enz.) werden gedragen, zien ze er erger uit dan wanneer ze tijdens het loungen door het huis werden gedragen. Zo is het ook met halsbanden voor onze honden…